(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Bazalkové minutkové nudličky z krkovičky-DĚKUJI IVULINCE
Potřebné ingredience
Suroviny: 3 plátky vepřové krkovičky, sůl, pepř, 3 káv. lž. sušené bazalky + 3 pol. lž. oleje, 1 střední cibule, 2 káv. lž. cukru krystal, 1 sterilovaná zelenina Kunovjanka, 2 stroužky česneku, worchester, sojová omáčka olej na pánev
Postup přípravy
Postup
Plátky krkovičky jemně naklepeme, osolíme je a opepříme. Nakrájíme na nudličky.
V misce smícháme sušenou bazalku a olej, nudličky masa vložíme do misky a promícháme, necháme alespoň 1 hod. uležet.
Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme na půlkolečka nakrájenou cibuli, necháme ji zezlátnout a přidáme cukr krystal, necháme ho rozpustit a cibuli opečeme dohněda, přidáme přepůlené stroužky česneku, pak teprve vložíme nudličky masa a zprudka je opečeme, až se maso zatáhne, přidáme několik kapek worchesteru a sojové omáčky. Nakonec přidáme scezenou zeleninu, kterou necháme při restování malinko zhnědnout.
Plátky krkovičky jemně naklepeme, osolíme je a opepříme. Nakrájíme na nudličky.
V misce smícháme sušenou bazalku a olej, nudličky masa vložíme do misky a promícháme, necháme alespoň 1 hod. uležet.
Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme na půlkolečka nakrájenou cibuli, necháme ji zezlátnout a přidáme cukr krystal, necháme ho rozpustit a cibuli opečeme dohněda, přidáme přepůlené stroužky česneku, pak teprve vložíme nudličky masa a zprudka je opečeme, až se maso zatáhne, přidáme několik kapek worchesteru a sojové omáčky. Nakonec přidáme scezenou zeleninu, kterou necháme při restování malinko zhnědnout.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé